078 651 11 17

Fluke 289 - Universele multimeter

Nauwkeurig mobiel meten is wat de FLUKE 289 kan bieden aan professionele gebruikers. Kwaliteit en zekerheid is standaard bij FLUKE meetinstrumenten wat deze dus bij uitstek geschikt maken om te huren vanuit ons brede verhuurprogramma.
De Fluke 289 met grote duidelijke 50.000 counts display biedt de proffessionele gebruiker snel inzicht en vooral een uiterst nauwkeurig beeld van de meetwaarden.

Deze te huren multimeter kan via een optische datakabel aangesloten worden aan een pc waardoor u met de optionele FlukeView Forms-software kunt dataloggen en trendgegevens opslaan.  Moeilijk te vinden storingen of meten van lage weerstanden van bijvoorbeeld motorwikkelingen of bijvoorbeeld flickering, intermitterende onderbrekingen of snel wisselende spanningen, de Fluke 289 geeft alles weer en slaat het desnoods op. De multimeter beschikt over ingangsfilters zoals een LoZ en een laag doorlaatfilter. De ideale TRMS multimeter voor toepassing in elektrotechniek en verrichten van metingen aan petrochemische en industriële installaties.

Fluke 289 - Universele multimeter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Duidelijke knoppen en handig in gebruik
  • 50.0000 count display
  • Grote overzichtelijke display
  • Trendcapture
  • Multiple screen display
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.