078 651 11 17

Fluke 1743 PQA

De Fluke 1740 serie 3 fasen dataloggers, ook wel power recorders worden ingezet bij stroom, spanning en vermogingsmetingen en zijn met name geschikt voor de meer ervaren specialisten op dit gebied.

Speciaal voor technici die ieder dag op pad zijn om problemen op te sporen in netvoeding installaties is dit instrument de ideale oplossing. Nauwkeurig, snel inzetbaar en betrouwbaarheid zijn de kenmerken van FLUKE. De power recorders of power quality loggers kunnen 500 vermogensparameters over ca. 80 dagen registreren en gelijktijdig alle events registreren. Daarnaast kunt u met de power recordres ook de moeilijk detecteerbare en intermitterende voeding problemen detecteren.

Meegeleverd is uiteraard in de Peli Case koffers een cd met gebruiksvriendelijke PQA-logsoftware waarmee de netvoedingskwaliteit snel worden beoordeeld volgens de norm EN50160. Toepassingen zijn uiterst breed waaronder bvb het onderzoeken van de feitelijke oorzaak van storingen in apparatuur en installaties om deze op te lossen en te ontdekken waaruit deze voortkomen met oog op voorspellend onderhoud. Ook voor Analyse van bijvoorbeeld de netvoedingskwaliteit of belastingsanalyses of energiemetingen en beoordelen van energie- en netkwaliteit.

Alle Metesco meters hebben een draagbaar karakter en voldoen aan de geldende normen. De systemen worden geleverd in PELI flight cases en kunnen onder zware omstandigheden worden ingezet.

Fluke 1743 PQA
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Snel en eenvoudig aansluiten
  • Compact en overal plaatsbaar
  • Bewaken over langere tijd
  • Uiterst nauwkeurig
  • Snelle validatie van voeding gegevens
  • Levering via UPS binnen Nederland
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.