078 651 11 17

Fluke 434 Power Quality recorder 400 A

Power Quality metingen verrichten is het zoeken naar de oorzaak van problemen in een stroom of verdeelinrichting. Waar elektrische en elektronische apparatuur wordt gebruikt speelt netkwaliteit , ook wel Power Quality een niet onbelangrijke rol om te zorgen dat installaties en machines goed functioneren. Stilstand en uitval wordt hiermee tot een minimum beperkt en werkt kostenbesparend. Non lineaire fases of bijvoorbeeld aan en uit schakelen veroorzaken wellicht ook bij u in uw proces tot problemen. De Netanalyser van FLUKE registreren de meeste parameters die een rol spelen. Te denken valt aan interharmonischen, spanningsverschil tussen fases, , energieverbruik, frequentie, dalen, stroom, verschil tussen fases, transiënten , de draairichting, cos φ, of dalen en pieken.

Metesco verhuurt Fluke 435 en 434 power quality meetapparatuur. Deze 3-Fase meters, ook wel Power Quality datarecorders zijn vergelijkbaar met diverse soorten stroomtangen. Metesco heeft ook pqa meters van HT-Italia beschikbaar. 

Metesco is specialist op gebied van verhuur van schrijvende meters en PQA analysers, Energie- en Netkwaliteit meetinstrumenten en verhuurt de betere meetapparatuur waaronder FLUKE, HT-Italia en Dranetz of Hioki. De netanalyse systemen worden geleverd met bijbehorende software en in PELI flight cases.

power quality meten met huurmeters van Metesco. 1 stuks, 5 stuks of meer geen probleem. Fluke 434-2
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Power Quality Analyser ( PQA )
  • Meet pieken, dalen, harmonischen
  • Energiemeter, datalogger
  • Compleet geleverd met FlukeView software
  • OC4USB optische kabel
  • Geleverd in Peli Flight Case
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.