078 651 11 17

Fluke 437II, 400Hz Power Quality- en energieanalyzer PQA

Fluke 437 Power Quality Analyzer verhuur.

Driefasen systemen bieden niet altijd aan als wat men denkt dat er wordt aangeboden. Netbeheerders zijn verantwoordelijk voor een minimum kwaliteit aan netspanning, echter de praktijk is weerbarstiger en uw machine wordt vaak beinvloed door omgevingsfactoren.
Power Quality Analysers bieden hier een mogelijke oplossing in het onderzoek. Zij bieden vele voordelen en maken sneller storingzoeken mogelijk. Door netspanning, belasting enz. langdurig te loggen worden trends en afwijkingen inzichtelijk. De rapportage daarnaast maakt het mogelijk uw klanten snel te overtuigen van de oorzaak en problemen in een installatie. Metesco verhuurt een breed programma aan apparatuur die u kunt huren.
Doordat dit soort apparatuur duur is biedt huren u toch de mogelijkheid van het gebruik van geavenceerde apparatuur. Metesco verhuurt onder andere:
HT-Italia netanalysers, HIOKI netanalysers en PQA's, FLUKE 434, FLUKE 435, FLUKE 437 en De 438-II Power Quality Analyzer & motoranalyzers.
Metesco is onderdeel van de mondiaal opererende ALTHEN Sensor groep en is specialist op meetgebied en verhuur van bijzondere en specialistische apparatuur op gebied van meten.
Metesco PQA zijn ideaal ideaal tijdens storingzoeken, loggen en het opstellen van gedetailleerde rapporten in combinatie met de gebruiksvriendelijke  FLUKE Energy Analyze Plus- of PowerLog-430-II-software.

Problemen (power quality) met netvoeding kwaliteit vinden, onderzoeken en oplossen.

Veel problemen met stroomkwaliteit worden als volgt beschreven:

 • Spanningsval (of dip)
 • Zeer korte onderbrekingen
 • Lange onderbrekingen
 • Spanningspiek
 • De spanning neemt toe
 • Harmonische vervorming
 • Spanningsschommelingen
 • Lawaai
 • Spanningsonbalans


Dips power quality
Beschrijving: Snelle daling van het nominale spanningsniveau tussen 10% en 90% van de effectieve spanning gedurende korte tijd.
Oorzaak: storingen bij netbeheerder of aanleveringstrace. Fouten in uw installatie. Zware machines of afnemers  op zelfde groep of in omgeving en welke vaak aanlopen of stoppen.
Gevolgen: Storing van IT-apparatuur waardoor microprocessorgestuurde besturingssystemen wo pc's, PLC's, ASD's van de leg raken. Uitschakelen of defect raken van schakelaars en relais. Ontkoppeling en productieverlies bij machines.

Zeer korte onderbrekingen
Spanningloze momenten, ook wel onderbreking van de elektrische voeding gedurende milliseconden tot één of twee seconden.
Oorzaak: Vaak door openen of snel sluiten van beveiligingsapparaten om een ​​defect deel van het netwerk buiten bedrijf te stellen. Belangrijke oorzaken van onderbrekingen zijn isolatiefouten, blikseminslag en isolator door of overslag.
Resultaat: Uitschakelen beveiligings apparatuur, verlies van informatie en problemen aan servers en gegevensdragers. Stilstand van ASD's, pc's, PLC's, als er geen power UPS is tussengeplaatst.

Lange onderbrekingen
Totale onderbreking van de elektrische voeding gedurende meer dan 2 seconden
Oorzaak: Storing in het stroomnet, blikseminslag, hoogspanningskabels die zijn geraakt met graafwerk,  overbelasting net, menselijke fouten, slechte coördinatie of falen van apparatuur.
Gevolg: stilstand van productie door stelgevallen alle apparatuur.

Spanningspiek
Zeer korte toename van de spanning  van enkele microseconden tot enkele milliseconden. Variaties tot duizenden volt zijn mogelijk.

Oorzaak: Vaak blikseminslag, schakelen van machines in omgeving, condensatoren die ontlasten of loskoppelen van zware gebruikers.
Gevolgen: Onherstelbare schade aan elektronische componenten, isolatoren, data opslagfouten en of elektromagnetische interferentie.

#fluke, #motoranalyser verhuur
motoranalyser huren metesco
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
 • Power Quality metingen
 • Energieanalyzer,
 • Inclusief PowerWave
 • Power Inverter Efficiency calculator
 • motoranalysefuncties
 • Meten achter frequentieregelingen
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.