078 651 11 17

HT-Italia PQA 820 flightcase Power Quality Recorder huren

HT Italia Power Quality Meter PQA820 huren.

Netkwaliteit meten leidt tot inzichten die soms onverdefinieerbare storingen of events kunnen verklaren.
Storingen in harmonischen, interharmonischen, flikkering, instabiele netspanning, teveel blindvermogen geven vaak onverklaarbare storingen en dus ook uitval van installaties.

Vermogensmetingen met onze huurinstrumenten.

U wilt inzicht verkrijgen of uw installatie toerijkend is of wellicht zelfs te groot is bemeten. Door metingen te verrichten en de meetwaarden te analyseren krijgt u inzicht in de meest balangrijke aspecten. Een meting kan al in één dag afgerond worden met een van onze huurinstrumenten, maar u kunt ook wekenlang een meting verrichten. Metesco levert u zelfs toen- desnoods 20 gelijke instrumenten als u in uw installatie deelgebieden in kaart wilt brengen op hetzelfde moment. zo komt u ook snel achter de veroorzaker van een telkens terugkomend event of storing.
Als verhuur specialist en specifie kennis van Power Quality metingen kunnen onze engeneers u bijstaan in de meest compleze situaties of meet- en analyse processen./ Metesco biedt u ook het voordeel dat u de meest bekende merken kunt huren waaronder Megger, FLUKE, of HT-Italia bijvoorbeeld.

HT Italia PQA820 Weerbestendige Power Quality Analyzer.

Wij verhuren u onder andere de HT-Italia PQA820. Deze instrumenten zijn feitelijk een netvoeding kwaliteitsmeter die een uitvoerige en brede analyses kan vastleggen in het interne geheugen over de meest belangrijke parameters van uw installatie. Door het innovatieve karakter van de PQA820 stelt dit instrument u in staat juist te meten, maar ook bent u in staat de meter te koppelen aan een smartphone of tablet via de HT Analysis app welke is geschikt voor iOS en/of Android. De PQA820 betrekt de voeding uit de aansluitingen in de meterkast of van de machine.

Power Quality Check of energiemeter huren.

Een analyse en rapportagemogelijkheid volgens de huidige internationale normen als EN50160 en/of IEC61000-2-x of IEEE519 maakt het mogenlijk inzicht te krijgen in dips, swells, pieken en transiënten.

Power Quality analyser PQA820 en IEC61000-4-30

Met behulp van onze apparatuur kunt u met onze power quality huurinstrumenten op meerdere locaties in een installatie gelijktijdig meten en kunt u de PQA820 meetkoffers langere tijd op locatie achterlaten door hun weerbestendigheid.

Wat is Power Quality meten nu precies?

Power Quality staat voor de kwaliteit van de aan u geleverde elektrische energie. Zo kunt u  Power Quality beschrijven als stroom- en spanningskwaliteit. Problemen met de kwaliteit van de u aangeleverde of door u verstoorde elektriciteit leidt tot een slechte Power Quality welke u met de PQA820 kunt meten.

De power Quality Meters van HT Italia.

Het model is volledig ontworpen in Windows CE-omgeving die het mogelijk maakt uw analyse van een enorme hoeveelheid gegevens snel en met ongekende snelheid te verwerken. Ideaal voor meten van energie, harmonischen, pieken, dalen, frequentie enz. Snel bedienbaar intuitief ontwerp voor de meest voorkomende behoeften en voor elke gebruiker geschikt. Voorzien van kleuren TFT display met directe touth screen scherm.

  • Huurinstrumenten voldoen aan IEC 61010 CAT IV 600 V veiligheids categorie 

  • Verhuurapparatuur die voldoet aan NEN-EN IEC 61000-4-30 klasse B 

  • Huren & meetresultaten conform NEN-EN 50160

Het huurinstrument wordt aan u geleverd inclusief software voor het makkelijk uitlezen van de data. Zeer overzichtelijk en eenvoudige rapportage mogelijkheden. Verder worden 4 flexibele stroomtangen tot 3000Aac meegeleverd en 5 meetsnoeren voor spanning.

Levering via UPS binnen Nederland.

HT-Italia PQA 820 flightcase Power Quality Recorder huren
HT-Italia PQA 820 flightcase Power Quality Recorder huren
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Eenvoudig bedienen
  • Intern geheugen of met CF card
  • Geleverd met 4 stroomtangen 3000A ac
  • Nauwkeurig instrument met gratis kalibratierapport
  • Duidelijke kleuren touth screen display
  • Intuïtieve software in het Nederlands
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.