078 651 11 17

HT-Italia PQA 824 - Netanalyzer

De HT-Italia Instruments PQA 824 is het power quality meetgereedschap met de meest innovatieve benadering en gericht op de toekomst. Snel energiemetingen verrichten, netkwaliteit monitoren en via snel te bedienen software geschikt voor een breed publiek. De PQA824 is bestemd voor snelle metingen aan frequentiegestuurde machines en registreert parameters in elektrische spanningsnetten van enkel tot 3 fasen.

Het model is volledig ontworpen in Windows CE-omgeving die het mogelijk maakt de analyse van een enorme hoeveelheid gegevens met gemak en ongekende snelheid te verwerken. Geschikt voor meten van energie, harmonischen, pieken, dalen, frequentie enz. Snel bedienbaar innovatief ontwerp voor de meest voorkomende behoeften. Voorzien van groot kleuren TFT grafisch display (320x240pxls) met directe interactie (aanraakscherm).

  • Voldoet aan IEC 61010 CAT IV 600 V veiligheids categorie 
  • Voldoet aan NEN-EN IEC 61000-4-30 klasse B 
  • Beoordelen meetresultaten conform NEN-EN 50160

Het instrument wordt geleverd inclusief software voor het makkelijk uitlezen van de data. Zeer overzichtelijk en eenvoudige rapportage mogelijkheden. Verder worden 4 flexibele stroomtangen tot 3000Aac meegeleverd en 5 meetsnoeren voor spanning.

Levering via UPS binnen Nederland.

HT-Italia PQA 824 - Netanalyzer
HT-Italia PQA 824 - Netanalyzer
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Eenvoudig te bedienen netanalyzer
  • Intern geheugen of met CF card
  • Geleverd met 4 flexibele stroomtangen
  • Nauwkeurige metingen
  • Duidelijke kleuren display
  • Intuïtieve software in Nederlands
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.