078 651 11 17

HT italia Vega76 - Netanalyser

De HT VEGA76 3 fasen power quality analyser met vele toepassingsmogelijkheden is nu te huur. Dit huurinstrument is geschikt voor het digitaal meten en schrijven van onder andere netspanning, netstroom,  spanningsveranderingen, frequentie, werkelijk-, blind- en schijnbaarvermogen, Cos Phi, harmonischen tot de 49ste en het energieverbruik. Al deze parameters kunnen worden uitgelezen in het grote grafische display, of gedurende langere tijd worden gelogd in het ruime interne geheugen. De HT net / power of spannings analyser is in staat tot het meten en schrijven van harmonischen vanaf het DC-component tot en met de 49ste, met hun gradaties, pieken en dippen, alsmede de totale harmonische vervorming. De stroomtangen kunnen direct op het meetinstrument worden aangesloten zonder tussenkomst van een speciale voeding. De power analyser is een handzaam meetinstrument en zeer eenvoudig te bedienen door een overzichtelijk menugestuurde gebruikersinterface. De stevige behuizing is voorzien van een geïntegreerde beschermholster. Het toestel wordt geleverd met een zeer compleet accesoirepakket in een ruime draagtas.

Power Quality Analyzers van Metesco Nederland zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen.
Wij beschikken over state-of-the-art power quality analyzers van verschillende merken zoals FLUKE, UNIPOWER, HIOKI, CHAUVIN ARNOUX, DRANETZ, YOKOGAWA, KYORITSU, HT-Instruments.

Alle instrumenten hebben een portable karakter en zijn vrijwel allen norm-compliant (IEC 61000-4-30 Class A) referentie-instrumenten, en registreren power qualityparameters volgens nationale en internationale standaarden, bijv. de EN 50160. Bovendien worden gelijktijdig ook transiënten en sags en swells gemeten etc. etc. De syetemen worden geleverd in PELI flight cases en kunnen onder de meeste, ook onder zware omstandigheden worden ingezet. Wij beschikken zelfs over instrumenten die volledig IP65, stof- en spatwaterbestendig zijn.

HT italia Vega76 - Netanalyser
HT italia Vega76 - Netanalyser
HT italia Vega76 - Netanalyser
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • 3 fasen TRMS netanalyser
  • 3 ingangen tot 635 AC/DC RMS
  • 3 stroomingangen 0 - 1 V AC RMS
  • Scopefunctie
  • Draaiveldrichtingindicatie
  • Dataloggen tot 60 dagen
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.