078 651 11 17

Ht Italia - VEGA78

De VEGA78 serie is een veelzijdig en makkelijk te bedienen instrument voor verrichten van energiemetingen. 15 MB geheugen maken het mogelijk langdurig te loggen zodat u een kWh energie meting van 7 dagen achtereen kunt verrichten. Het toestel voldoet aan de IEC/EN61010-1 norm en is intuitief te bedienen. Data kunt u eenvoudig overzetten naar usb of u sluit de meter aan op uw pc waar u de meegeleverde software op hebt geinstalleerd.

De VEGA78 wordt gebruikt voor het testen en analyse van de kwaliteit van de elektrische installaties  in kantoren en industrie. Het instrument maakt het ook mogelijk de harmonische vervuiling vast te leggen die wordt veroorzaakt door niet-lineaire apparaten zoals computers, TV-toestellen, frequentiegestuurde elektromotoren.
Metesco heeft voor u beschikbaar meetinstrumenten op een zeer breed gebied. Bel voor informatie als u iets niet kunt vinden?

 

Ht Italia - VEGA78
Ht Italia - VEGA78
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • 3 Spanningsingangen
  • 3 Stroomingangen
  • Spanning en stroom gelijktijdig meten
  • Energie metingen verrichten
  • Testen van elektrotechnische installaties
  • Levering via UPS binnen Nederland
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.