078 651 11 17

Chronos 1.4 - Highspeed Inspectiecamera

De Chronos 1.4 Highspeed digitale video Inspectiecamera is een standalone slow motion camera met groot kleurendisplay voor gebruik in inspectie en R&D onderzoeken waarmee u de meest ultieme slow-motion video kunt vastleggen.

Bij de maximale resolutie van 1280 x 1024 pixels kunnen 1057 full-frame beelden per seconde worden opgenomen. Door de resolutie aan te passen tot 336 x 96 pixels (320x240=VHS) is het mogelijk om de opnamesnelheid te verhogen tot 38.565 frames per seconde. De hoge gevoeligheid van de beeldsensor tot ISO 5120 maakt het mogelijk het de camera te gebruiken is in een omgeving waar de hoeveelheid licht beperkt is.

De camera heeft een groot kleurenscherm op de achterzijde waarop u de opgenomen beelden direct kunt terugzien. Een groot voordeel hiervan is dat u direct kunt zien wat u hebt opgenomen om ter plaatse te analyseren en beelden niet eerst via aparte software naar een pc te hoeven downloaden. De data wordt op het interne geheugen opgeslagen en kan eenvoudig worden omgezet naar MP4 of ander formaat. Bestandstypen h.264 MP4 of Cinema RAW DNG.

Door de uiterst korte belichtingstijden die ontstaan door instellingen van het diafragma i.c.m. de extreem korte sluitertijden, vereist video met High Speed opnamen veel licht. Daarom leveren wij optioneel 3 LED lampen met statief mee voor opnamen op relatief korte afstand van de camera (tot 1-2 meter). Naast lampen kunnen wij ook verschillende lenzen meeleveren die aansluiten op de toepassing welke u beoogt. Neem voor de juiste keuze contact op met Metesco zodat we het project door kunnen spreken.

Meer informatie treft u in de datasheet of bel Metesco vrijblijvend voor meer informatie.

 

Chronos 1.4 - Highspeed Inspectiecamera
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Standalone slowmotion camera
  • Helder kleurendisplay (touch)
  • 1057 beelden/sec op maximale resolutie
  • Tot max. 38.500 beelden/sec
  • Set met lenzen, lampen en statieven
  • Werkt 1.5 uur op een volle accu
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.