078 651 11 17

Casella Microtherm - WBGT meter

De meest eenvoudige Heat Stress meter (ook wel hitte stress) die tevens de WBGT-index voor werknemers berekend, waarmee de thermische arbeidsduurbelasting kan worden bepaald onder specifieke omstandigheden. Niet alleen de omstandigheden voor het het werken in koude omgeving maar ook werken onder warme omstandigheden is in de ARBO wet vastgelegd.

U kunt met Casella WBGT meter exact bepalen aan welke thermische belasting uw werknemers worden blootgesteld in hun werkomgeving. Het instrument combineert de resultaten van 3 verschillende temperatuursensoren in een berekende indexwaarde die kan worden vergeleken met een referentiewaarde. In de PC software kunt u de mate van arbeid, de aard van de kleding invoeren en daaruit volgt vervolgens een (in ARBO wet bepaalde) arbeidsduur. 

Ideaal voor brandweerlieden, in energie centrales, bakkerijen, of bvb in geval van het werken in de buurt van fornuizen in de industrie en algemeen voor bepalen van rusttijden en pauzes voor bijvoorbeeld bouwvakkers wanneer het hoogzomer is. 

Casella Microtherm - WBGT meter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Snel berekenen warmtebelasting
  • Index berekening in software
  • Groot grafisch scherm
  • Weergave WBGT waarden
  • Dataloggen tot 49.000 metingen
  • Statiefvoet en statief meegeleverd
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.