078 651 11 17

Wet Bulb Globe Temperature - Quest

Heat stress meters bieden in combinatie met de mate van arbeid en de soort kleding inzicht in de arbeidsduur. Bij negatief WBGT-resultaat is doorwerken af te raden of aanpassing van de mate van arbeid vereist, dan wel de kleding die moet worden aangepast.

De Wet Bulb Globe Temperatuur is beschreven door norm ISO 7243 en schrijft voor welke omstandigheden werkbaar zijn. Dit door het meten van natte temperatuur en temperatuur van de zwarte bol.

Het advies geldt altijd om bij bereiken van de grenswaarde de arbeid te onderbreken tot de WBGT-waarden weer onder het grensniveau liggen. Deze pauze geldt als afkoelperiode voor de werknemer.

Dit instrument vaak gebruikt in energie centrales, grote bakkerijen en bij brandweerlieden.

Wet Bulb Globe Temperature - Quest
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Eenvoudig te bedienen
  • Altijd gekalibreerd geleverd
  • Meet Heat Stress
  • Meten volgens ARBO voorschriften
  • Dataopslag meetgegevens
  • Wet Bulb meting
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.