078 651 11 17

Testo 435 - Klimaat Meter

De Testo 435 is het universeel instrument voor klimaatmetingen in de professionele klimaat meettechniek. Het apparaat biedt voor vrijwel elek klimaatmeting een oplossing door middel van een koppelbare sensor. Stromings- en snelheidsmetingen dankzij een onderscheidende meettechniek, door middel van de thermische sonde, vleugelrad of pitotbuismetingen.

Een veel gebruikte sensor is de nieuwe IAQ-sonde. Deze sensor meet het CO² / CO2 gehalte, temperatuur, luchtvochtigheid en luchtdruk van de omgeving. Bij de thermische sonde zijn zowel de temperatuurmeter als de vochtmeter geïntegreerd.

Door middel van radiografische meetwaarden overdracht kunnen de meetwaarden van max. 3 temperatuursensoren worden vertoont in het display. Het instrument heeft de mogelijkheid om de meetwaarden op te slaan, en biedt ruimte aan ca. 10.000 meetwaarden. De nog beschikbare ruimte wordt weergegeven tijdens instellen van de meting.

Andere sensoren ook leverbaar, zoals temperatuursensoren, luchtvochtigheid sensoren, luchtsnelheid sensor enzovoorts.

Dit instrument + sensoren zijn te huur en te koop bij Metesco Nederland.

 

 

Testo 435 - Klimaat Meter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Instrument voor klimaat metingen
  • Verscheidenheid aan sensoren koppelbaar
  • Voorzien van digitaal LCD-scherm
  • Wordt geleverd met certificaat
  • Beschermingsklasse IP54
  • Meetbereik van -200°c tot +400°c
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.