078 651 11 17

Hydrajaws 2008 - 145kN Ankertester

De Hydrajaws heavy duty tension ankertester Model 2008 is voorzien van een lichtgewicht brug, ontworpen voor grote trekkrachten. De brug verdeelt de kracht en vermindert de druk op bevestiging. De driehoekige brugplaat is eenvoudig te monteren voor verticale toepassingen en verstelbaar in 11 hoogtes.

De tester oefent een kracht uit door middel van een hydraulische spindel. Met weinig inspanning kunt u een grote kracht genereren. De gegevens zijn duidelijk af te lezen op de geïntegreerde digitale meter. Het instrument is inzetbaar voor verschillende doeleinden, voor welke optionele accessoires verkrijgbaar zijn. Bijvoorbeeld voor testen van betonwapening.

Het geheel wordt geleverd in een complete kit en is optioneel ook als Bluetooth variant leverbaar (alleen verkoop). Dit is vooral handig voor klanten die veel boven het hoofd testen. Men hoeft dan niet op het display van de meter zelf te kijken, maar via de telefoon of tablet. Hierbij is de veiligheid gewaarborgd.

Het instrument test tot maximaal 145 kN en heeft een nauwkeurigheid van ±2.5% f.s. Het instrument werkt op batterij en weegt in totaal 14 kg.

 

Hydrajaws 2008 - 145kN Ankertester
Hydrajaws 2008 - 145kN Ankertester
Hydrajaws 2008 - 145kN Ankertester
Hydrajaws 2008 - 145kN Ankertester
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Portable ankertester, monitoring houdkracht
  • Heavy duty variant tot 145 kN
  • In hoogte verstelbaar op 11 punten
  • Compact, lichtgewicht en Portable
  • Voor bevestigingspunten tot M30
  • Geleverd als complete kit inclusief adapters
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.