078 651 11 17

Tritex 3000 - Wanddikte - Onderwater

De Tritex 3000 multigauge is een onderwater diktemeter voor duikers. Uitgerust met moderne sensoren om door coating en zelfs door corrosie heen te meten en alleen de dikte van het metaal zelf te bepalen.

Deze robuuste en eenvoudig te bedienen diktemeter is bruikbaar tot 500 meter onderwater en heeft een meetbereik tot 250mm wanddikte. Optioneel bruikbaar met een surface display unit en de communicator software. Doordat het systeem van meerdere echo's (multi echo technology) gebruik maakt kan het de materiaaldikte analyseren en coating zoals verf en lak tot 20mm negeren. Het heldere led scherm zorgt er voor dat de meter zelfs in troebel water door duikers af te lezen is.

Het instrument heeft een resolutie en nauwkeurigheid van ±0.05mm en kan meten vanaf 1mm wanddikte.

WIj bieden dit instrument in de huur aan exclusief surface display unit en software. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Tritex 3000 - Wanddikte - Onderwater
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Wanddiktemeter voor gebruik onderwater
  • Meetbereik 1-250mm
  • Pressure tested tot 500m diepte
  • Helder display voor zicht onderwater
  • Tot 55uur meten op 1 volle accu
  • Goed meten op gecorrodeerde ondergrond
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.