078 651 11 17

Tritex 5500 - Wanddiktemeter - Rope

De Tritex Multigauge 5500 wanddiktemeter is specifiek ontwikkeld voor materiaalmetingen in veeleisende omgevingen. Het instrument meet nauwkeurig de dikte van metalen, aluminium, glas etc.

Deze uitvoering heeft het display aan de bovenzijde, voor gebruik bij rope inspecties en metingen op ladders en steigers. De meter kunt u daardoor in uw zak of de tas laten terwijl u zicht hebt op de display.

Het instrument wordt geleverd als complete kit inclusief contactgel, accessoires en certificaat. Er kan daarbij worden gekozen uit 5 probes voor het meten van verschillende diktes. Er kan worden gemeten van 1 tot 250mm.

De Tritex instrumenten zijn voorzien van Multiple Echo wat ervoor zorgt dat er tot 6mm coating kan worden genegeerd en echt puur de wanddikte wordt gemeten. In de Coating Plus + mode kan er zelfs door max. 20mm coating worden gemeten. Dankzij de Automatic Measurement Verification System (AMVS) worden er alleen goede metingen weergegeven, zelf op gecorrodeerde ondergrond.

Typische applicaties voor het instrument zijn het opmeten van wanddikte bij scheepshuiden, stalen constructies en tanks.

Metesco heeft deze instrumenten beschikbaar voor verhuur en verkoop en adviseert u graag over de mogelijkheden.

 

Tritex 5500 - Wanddiktemeter - Rope
Tritex 5500 - Wanddiktemeter - Rope
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Wanddikte meter, meetbereik tot 250mm
  • Keuze uit verschillende probes
  • Contactdiameter vanaf 6mm
  • Nauwkeurigheid en resolutie ±0.05mm
  • Display aan bovenzijde voor hangend meten
  • Eenvoudig meten op coating of corrosie
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.