078 651 11 17

Tritex 5600 - Wanddiktemeter 250mm

De Tritex Multigauge 5600 is een multifunctioneel inzetbaar instrument, specifiek ontwikkeld voor het meten van wanddikte van materialen. U kunt dan denken aan staal, rvs, tin, zink, koper, aluminium en zelfs glas.

Het instrument wordt geleverd als complete kit inclusief contactgel, accessoires en certificaat. Er kan daarbij worden gekozen uit 5 probes voor het meten van verschillende diktes. De 2 meest toegepaste sensoren zijn:

Yellow probe 2.25MHz, contactdiameter 13mm en meetbereik 3-250mm
Blue probe 5MHz, contactdiameter 6mm en meetbereik 1-50mm

De Tritex instrumenten zijn voorzien van Multiple Echo wat ervoor zorgt dat er tot 6mm coating kan worden genegeerd en echt puur de wanddikte wordt gemeten. In de Coating Plus + mode kan er zelfs door max. 20mm coating worden gemeten. Dankzij de Automatic Measurement Verification System (AMVS) worden er alleen goede metingen weergegeven, zelf op gecorrodeerde ondergrond.

Typische applicaties voor het instrument zijn het opmeten van wanddikte bij scheepshuiden, stalen constructies en tanks.

Metesco heeft deze instrumenten beschikbaar voor verhuur en verkoop en adviseert u graag over de mogelijkheden.

De 5600 is het standaard model. Wanneer u data wilt loggen adviseren wij de Tritex 5700.

Tritex 5600 - Wanddiktemeter 250mm
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Materiaaldikte meten tot 250mm
  • Keuze uit verschillende probes
  • Contactdiameter vanaf 6mm
  • Nauwkeurigheid en resolutie ±0.05mm
  • Robuust, betrouwbaar en ergonomisch
  • Eenvoudig meten op coating of corrosie
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.