078 651 11 17

Tritex 5700 - Diktemeter Logging

De Tritex Multigauge 5700 is een gebruiksvriendelijke wanddiktemeter voor het in kaart brengen van de staat van uw object. Het istrument is net als de 5600 compact en eenvoudig te bedienen, maar beschikt nu over een datalogfunctie voor rapportage van de metingen. Er is ruimte om 98.000 records op te slaan met ieder 250 meetwaarden.

Ook dit type heeft een totaal meetbereik van 1-250mm en een resolutie/nauwkeurigheid van ±0.05mm, geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Denk aan het meten van de wanden van pijpleidingen & tanks, platforms of de wanden van scheepsdelen. Ook toepasbaar op andere materialen zoals aluminium, gietijzer en glas.

Dit instrument maakt gebruik van de Triple Echo techniek, wat ervoor zorgt dat de coating op het oppervlak wordt genegeerd tijdens de metingen. Standaard kan de meter tot 6mm dikke coatinglagen negeren, met de optie ‘coating plus+’ zelfs tot 20mm. Het is dus niet meer nodig om de ondergrond kaal te maken. De functie 'Automatic Measurement Verification System' zorgt er verder voor dat alleen geslaagde metingen worden weergegeven, tot op zeer gecorrodeerde ondergronden aan toe.

Wij staan u graag te woord en doen u graag een vrijblijvende aanbieding voor dit multifunctionele instrument. Wij hebben deze beschikbaar voor zowel huur als koop.

Voor metingen onder water (denk aan scheepshuiden) hebben wij de Tritex Multigauge 3000 in het leverprogramma (zowel verhuur als verkoop).

Tritex 5700 - Diktemeter Logging
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Materiaaldikte meten van 1mm tot 250mm
  • Keuze uit verschillende probes
  • Contactdiameter vanaf 6mm
  • Nauwkeurigheid en resolutie ±0.05mm
  • Logfunctie voor 98.000 records
  • Eenvoudig meten op coating of corrosie
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.