078 651 11 17

Positector 200 - Laagdikte Hout, Beton

NDO niet destructief laagdiktes onderzoeken met met behulp van de draagbare meters van Defelsko. Metesco verhuurt de positector 200 serie laagdiktemeters welke speciaal zijn ontworpen voor het meten van laagdiktes, verflagen of coating op ondergronden als staal, hout, beton, glas, plastic, composiet en nog veel meer.

Metesco verhuurt de PosiTecor 200C Advanced die niet alleen de totale laagdikte weergeeft maar ook tot 3 individuele laagdiktes in een coating kan weergeven indien die uit meerdere lagen bestaat. Alle Defelsko meters beschikken over een grote grafische display met achtergrondverlichting.

Makkelijk in gebruik vanwegen grote knoppen met automatische uitschakeling na 3 minuten. Ook is de mogelijkheid tot dataloggen aanwezig tot 10.000 opslagplaatsen.

Het instrument PosiTector 200 C Advanced heeft een meetbereik van 50-3800 microns of 2-150 mils en meet tot 3 afzonderlijke lagen (minimum laagdikte 50microns /2mils).
De Nauwkeurigheid is ±2 microns + 3% reading / ± 0.1 mils + 3% reading.

Verkrijgbaar voor verhuur en verkoop, vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Positector 200 - Laagdikte Hout, Beton
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Laagdikte op hout, beton, kunststof
  • Opslagcapaciteit 10.000 meetwaarden
  • Display met heldere weergave
  • Batterij, automatische uitschakelfunctie
  • Meetbereik tot 3800 microns
  • Meet tot 3 afzonderlijke lagen
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.