078 651 11 17

Elcometer 456 - Laagdikte FE/FNE

De nieuwe Elcometer 456 is een betrouwbare laagdiktemeter welke wij reeds jaren verhuren. Snel accuraat en nauwkeurig. Betrouwbare diktemetingen onder alle omstandigheden op ferro- en non-ferro metalen. Voorzien van gegevens opslag mogelijkheid en rapportage van opgeslagen gegevens op statische wijze. De sensoren en sensordeel is uitwisselbaar waardoor het instrument snel FE en NFE sensoren kan wisselen automatische herkenning van sensortype.

De grote knoppen maken het apparaaat ook te bedienen met lichte handschoenen aan. Het hoge contrast LCD maakt aflezen ook onder zonnige omstandigheden mogelijk. De meetnauwkeurigheid bedraagt 1% en de instrumenten sluiten aan op de Nationale & Internationale Normen welke in de industrie worden gehanteerd. Wij verhuren ook meters voor meten van laagdikten op hout, glas, beton of steen achtige materialen.

Het meetbereik van dit instrument loopt van 0-1500 micron (0-60 mils) en de meetnauwkeurigheid bedraagt 1%.

Elcometer 456 - Laagdikte FE/FNE
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Sterk en schokbestendig
  • Stof- en waterdicht IP64
  • Kras resistent LCD scherm
  • Duurzame meter en sonde
  • Toepasbaar in moeilijke omstandigheden
  • Meetbereik tot 1500 Micron
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.