078 651 11 17

Positector 6000 - Laagdiktemeter Staal

De PosiTector 6000 is een eenvoudig te bedienen instrument, specifiek voor het opmeten van coatinglagen. Deze laagdiktemeter kan worden gekoppeld aan een aantal verschillende sensoren - voor in de verhuur hebben wij de meest geavanceerde combinatie sensor voor gebruik op Ferro en Non Ferro metaal. Sensoren zijn dus toepasbaar op o.a. staal, gietijzer, koper en aluminium.

Het instrument heeft een meetbereik van 0-60 mils of 0-1500μm en een nauwkeurigheidsklasse als volgt:

±(0.05mil+1%) 0–2mils
±(0.1mil+1%) >2mils
±(1μm+1%) 0–50μm
±(2μm+1%) >50μm

Het instrument heeft een datalog functie met ruimte voor 100.000 meetwaarden en wordt geleverd met vrij beschikbare software voor het analyseren van de meetgegevens. Het is ook mogelijk om zonder software te werken en het instrument als flash drive uit te lezen via USB - dit resulterend in een text file.

Het geheel is compleet weatherproof, want bestand tegen oplosmiddelen, zuren, olieen, water en stof. De probe is slijtvast en kan net als de schokbestendige behuizing tegen een stootje.

Metesco verhuurt en verkoopt dit instrument en adviseert u graag over de toepasbaarheid. Voor metingen op ondergronden als hout en beton, hebben wij de PosiTector 200 beschikbaar.

Positector 6000 - Laagdiktemeter Staal
Positector 6000 - Laagdiktemeter Staal
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Meten van laagdikte metalen ondergrond
  • Meten op Ferro en Non Ferro
  • Datalog functie voor 100.000 metingen
  • Groot en helder display
  • Werkt op batterijen en gaat lang mee
  • Wifi en Bluetooth communicatie
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.