078 651 11 17

Inspekt Table Blue - UTM 20kN

De Inspekt Table Blue is een Universele Testmachine (UTM) voor het uitvoeren van tests op verschillende componenten en proefstukken van bijvoorbeeld kunststof en staal op capaciteit tot 5, 10 of 20kN.

De machines in de Inspekt Table Blue serie zijn ontworpen voor tests met een repeterende taak. De machines zijn inzetaar bij het controleren van de productkwaliteit van verschillende componenten. Tijdens deze tests is het niet nodig om deze machine aan te sluiten op een computer, de meetwaarden worden weergegeven op een geïntegreerd display.

Dit model wordt in de capaciteiten 5, 10 en 20 kN geleverd. De klant kan kiezen voor een desktop of stand-alone model. 

De elementen van de machine zoals de voeding en aansturing zijn verwerkt in het tafelmodel. Een digitale controller zorgt er voor dat u de machine kunt gebruiken en gelijktijdig data kunt opslaan. De machine is ten allen uitbreidbaar.

De Inspekt Table Blue testmachines kunnen op gebruikt worden voor eenvoudige tests, maar ook in combinatie met een PC. De machine kan via USB- en LAN kabel met de pc verbonden worden. De LabMaster software is eenvoudig in opzet en kan worden gebruikt voor eenvoudige, enkelvoudige tests, maar ook voor zeer uitgebreide, repeterende tests. Er staan standaard een aantal block programma's in geprogrammeerd bij levering, op basis van de door de klant opgegeven relevante normen / standaarden. U kunt deze ook nog aanpassen of zelf nieuwe tests invoeren in het systeem.

Om de veiligheid van de gebruiker te garanderen is het mogelijk om de machine uit te rusten met verschillende beveiligingen. Dit is belangrijk met testobjecten die uit elkaar kunnen spatten zoals glas en staal. Ook kunnen er elektrische sloten geplaatst worden die u kunt bedienen met de LabMaster software.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden of kijkt u vrijblijvend op: www.test-machines.nl.

 

 

 

Inspekt Table Blue - UTM 20kN
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Materiaal testmachine tot 20kN
  • Specifiek voor mid-range testing
  • Testmachines zijn modulair opgebouwd
  • Zeer nauwkeurig en eenvoudig te bedienen
  • Uitgebreide software meegeleverd
  • Retrofitting of maatwerk mogelijk
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.