078 651 11 17

Inspekt Table - UTM 250kN

De Inspekt Table van Hegewald & Peschke is een Universele Testmachine voor het uitvoeren van tests op verschillende componenten en proefstukken van onder andere kunststof, hout, glas en staal. De maximale capaciteit van dit model is 250kN.

De machines in de Inspekt Table serie zijn specifiek ontworpen voor simpele of zeer uitgebreide, repeterende tests in de hogere capaciteiten. De machines zijn inzetbaar bij het controleren van productkwaliteit tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Dit model wordt geleverd in een range van 5kN tot 250kN. Daarbij kan een klant kiezen voor een desktop of stand-alone model.

De elementen van de machine zoals de voeding en aansturing zijn weggewerkt in het tafelmodel. De digitale controller zorgt er voor dat u de machine kunt gebruiken en gelijktijdig data kunt verzamelen. De machine heeft meerdere moduleslots om eventueel uit te kunnen breiden naar extra opties.

De Inspekt Table testmachine kan worden gebruikt voor eenvoudige tests, maar ook in combinatie met een PC. De machine kan via usb- en Lan kabel met de pc verbonden worden. De software LabMaster kan vervolgens ingezet worden voor het programmeren, uitvoeren en analyseren van de tests die de klant wenst uit te voeren.

De software LabMaster is eenvoudig in opzet en kan worden gebruikt voor eenvoudige, enkelvoudige tests, maar ook voor zeer uitgebreide, repeterende tests. Er staat standaard een aantal block programma's in het geheugen bij levering, op basis van de door de klant opgegeven relevante normen / standaarden. U kunt deze vanzelfsprekend aanpassen of zelf nieuwe tests invoeren in het systeem.

De machine heeft een instelbare dwarsbalk met 'force and strain' control. Er kan getest kan worden volgens de DIN EN ISO 6892. Verder is de machine voorzien van nauwkeurige krachtopnemers geschikt voor tests onder norm DIN EN ISO 7500.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden of kijkt u vrijblijvend op: www.test-machines.nl.

Inspekt Table - UTM 250kN
Inspekt Table - UTM 250kN
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Materiaal testmachine tot 250kN
  • Tbv proefstukken staal, hout, kunststof etc.
  • Modulair opgebouwd, maatwerk mogelijk
  • Nauwkeurige resultaten, herleidbaar
  • Uitgebreide mogelijkheden via software
  • Aanvullende veiligheidsopties leverbaar
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.