078 651 11 17

Recovib Feel - Schok & Vibratie Logger

De Recovib Feel is een unieke trillingssensor voor het in kaart brengen van versnelling in XYZ richting (3 assig). Het meetbereik varieert van ±2g, ±6g, ±15g tot ±200g.

De Recovib Feel maakt gebruik van een Android toestel en een speciale (gratis) app voor het aansturen en uitlezen van de sensor. De sensor wordt gevoed door de telefoon of tablet via een usb aansluiting. Hiervoor worden verloopjes meegeleverd naar bijvoorbeeld usb-c.

U kunt tijdens de meting de waarden in realtime bekijken via de app. Ook kunt u de data opslaan op het geheugen in het android toestel. De data wordt als CSV file opgeslagen en weggeschreven. Dit bestand is ideaal voor rapportage achteraf.

Dit instrument wordt veelal ingezet in industriele omgeving zoals de machinebouw, constructiebouw en civiele sector. Ideaal voor snelle inspectie!

Metesco heeft dint instrument op voorraad, vraagt u vrijblijvend naar de voorwaarden.

Huur uw recovib feel bij metesco,, trillingssensor
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Compacte en robuuste trillingssensor
  • 3 assig schok & vibratie meten
  • Smartphone als uitleesunit
  • Realtime streamen van versnelling
  • Grafische display van gegevens
  • Opslag gegevens als CSV rapport
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.