078 651 11 17

Fluke 805 - Trillings meter machines

De Fluke 805 trillingsmeter is snel en handzame trillingmeter. De meter meet met een hoge mate van betrouwbaarheid trillingen en geeft deze grafisch weer in de vorm van een begrijpelijk advies. Geen langdurige training of moeizame vergelijkingen van gegevens. Duidelijk en snel diagnoses stellen ook bij hoge en lage frequenties. De kleuren display en schaalaanduiding van de trillingmeter geeft op vier niveaus de mate van eventuele problemen weer. Opgeslagen gegevens kunnen via USB naar een computer of latop worden geëxporteerd

Deze Fluke trillings meter is geschikt voor toepassing in de industrie, automotive of zware transport sector. Ideaal voor snel vastleggen van gegevens en trillingsmetingen van 10 Hz tot 1000 Hz met weergave van eenheden voor versnelling, snelheid en verplaatsing

Datalogger met intern geheugen slaat tot maximaal 3500 metingen op en de Audio-uitgang zorgt voor de aansluitmogelijkheid van een headset of oortelefoon. Ideaal voor uitluisteren van bvb lagerproblemen of storingen. Kijk verder op onze website voor digitale laser machine uitlijning-apparatuur van Fixturlaser voor het snel en computergestuurd uitlijnen van pompen, machines en aandrijflijnen.

 

 

 

 

 

Fluke 805 - Trillings meter machines
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Snel inzicht in oorzaak vibraties
  • Training niet noodzakelijk
  • Voorspellende onderhoud
  • Oorzaak trillingen snel inzichtelijk
  • Indentificeer o.a. lagerproblemen
  • Intern geheugen 3500 metingen
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.