078 651 11 17

VShooter – Vibration Analysis Camera

Conditiebewaking en meten aan uw machines

De VShooter machine conditie monitoring instrument detecteert, registreert en rapporteert met 1 druk op de knop alle gegevens in een foto. Snellere rapportage status van uw machine bestaat niet. Eenduidig, overzichtelijk en op moderne wijze gegevens van uw machines op gezette tijden vastleggen is nu mogelijk.

Door middel van een Machine Condition Picture (MCP) met daarin een rapportage van gegevens met gedetailleerde trillings- data en trends legt u gegevens snel en eenduidig vast. Geen uitgebreide kennis nodig van trillingsanalyses.

De VShooter is voorzien van o.a. een hoogwaardige 3-assige accelerometer, een ingebouwde camera, een LED stroboscope en een Pyrometer. Door speciale software worden sensorgegevens geanalyseerd en weergegeven in een foto met daarop de machine en meetresultaten. Snelle vergelijking van machines, meetpostities is daardoor mogelijk. De meetwaarden worden weergegeven in kleur met een classificatie volgens ISO10816, te weten groen, geel, oranje, rood.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, bel 078 651 11 17

 

trillingsmeter met camera, huur of koop bij metesco, meetinstrumenten verhuur
vshooter huren, trillingscamera, inspectiecamera trilling, meetinstrument huren
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Trillingsmeter & machine conditie monitoring
  • Trillingsanalyse en oorzaak
  • Herken onbalans, lager- en uitlijn problemen
  • Afwijkingen detecteren en rapportage met foto
  • Snel en eenvoudig te bedienen
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.