078 651 11 17

VShooter – Vibration Analysis Camera

De VShooter stelt u in staat om allerlei problemen aan uw machines te detecteren. Het is een compleet nieuw concept, welke het detecteren en analyseren sterk vereenvoudigd.

Het instrument creëert een Machine Condition Picture (MCP) welke opgeslagen wordt in een rapport met gedetailleerde trillings- data en trends. In een oogopslag de machine conditie en ontwikkeling hiervan inzichtelijk.

De VShooter is voorzien van o.a. een hoogwaardige accelerometer, een ingebouwde camera, een LED stroboscope en een Pyrometer. Er is speciale software ontwikkeld om de MCP te creëren en meetgegevens in de foto’s te krijgen. De meetwaarden worden weergegeven in de MCP volgens kleur classificatie ISO10816, te weten groen, geel, oranje, rood.

Voor meetwaarden in de gevarenzones wordt een voorlopige diagnose gesteld en weergegeven. Voor verdere gedetailleerde informatie hierover verwijzen u naar de datasheet.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

trillingsmeter met camera, huur of koop bij metesco, meetinstrumenten verhuur
vshooter huren, trillingscamera, inspectiecamera trilling, meetinstrument huren
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Unieke manier van machine monitoring
  • Directe trillingsanalyse van uw machine
  • Onbalans, lager- en uitlijningproblemen
  • Machine Condition Pictures (MCP)
  • Afwijkingdetectie met 1 druk op de knop
  • Snel en eenvoudig inzetbaar
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.