078 651 11 17

FixturLaser GO - Machine uitlijning

Metesco is leverancier van geavanceerde meet- en testapparatuur. Metesco staat niet voor niets voor MEten TESten COntroleren, ook in de machine en laser uitlijntechniek. Wij verhuren onder andere uitlijn apparatuur van Fixturlaser.

De Fixturlaser Go is eenvoud op zichzelf. Pictogrammeren door een intuitive interface maken het mogelijk om snel en efficiënt assen uit te lijnen in iedere positie. De Metesco lasersystemen van Fixturlaser zijn beschikbaar om het voor iedereen mogelijk te maken om op snelle nauwkeurige wijze uw assen uit te lijnen. Met onze laseruitlijnsystemen is iedereen in staat tot het reduceren van energiekosten en het verlengen van de levensduur van uw machine of beperken van onderhoudsintervallen en schade.

Fixturlaser uitlijnapparatuur maakt uitlijnen eenvoudig. Wij verhuren diverse laseruitlijn systemen voor stellen, uitlijnen of uitrichten van koppelingen en assen. Ook beschikbaar zijn trillingmeters van Fluke en Adash of uitlijnsystemen van Fluke zoals de Fluke 830.

FixturLaser GO - Machine uitlijning
FixturLaser GO - Machine uitlijning
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Intuïtieve interface
  • 4 "zwart-wit LCD scherm
  • pictogram gebaseerde interface
  • 30 millimeter sensoren
  • Snel plaatsbaar
  • Door iedereen te bedienen
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.