078 651 11 17

Fluke Ti32 - Thermografische Camera

De Fluke Ti32 is ontworpen voor een snelle inzet, professioneel en eenvoudig gebruik. De warmte- of infraroodcamera kan overal voor worden toegepast, van het opsporen van werkelijke defecten in elektrische installaties, tot het opsporen van vochtproblemen en lekkages. Door de hoge gevoeligheid kan de camera ook worden ingezet voor opsporen van mechanische defecten in aandrijvingen en motoren, maar ook voor toepassing in opsporen van lekkages in woningen en gebouwen. Door de hoge beeldkwaliteit, de optionele en verwisselbare lenzen en de dubbele batterijen is dit een camera uit het topsegment. De intuïtieve bediening maakt de Fluke Ti32 ideaal voor drukbezette veldtechnici die altijd onderweg zijn.

Snelle en gevoelige 320x240 pixel-sensor voor een heldere en scherpe beelden waarmee problemen snel zijn op te sporen. Opsporen van uiterst kleine temperatuurverschillen die de voorbode van grote problemen kunnen zijn. Automatische temperatuur instelling of handmatige bediening, het is allemaal mogelijk met de Fluke infraroodcamera. De gepatenteerde IR-Fusion®-technologie van Fluke laat IR beelden en normale digitale foto's samengaan in het perfect herkenbare en gecombineerde warmte en normale warmtebeeldopname. Robuust apparaat en geschikt voor gebruik in zware werkomgeving. Kan een val vanaf 2 meter doorstaan zonder schade op te lopen. Bestand tegen stof en water – getest conform beschermingsklasse IP54.

Verhuur warmtebeeldcamera Metesco
Metesco verhuur meetinstrumenten, thermografie, fluke, flir
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Warmtebeeldcamera 320x240 px
  • IR Fusion technologie
  • Twee lithium-ionbatterijen
  • Geheugenkaart 2GB
  • SmartView®-software
  • Robuuste draagkoffer
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.