078 651 11 17

Fluke TiS Thermografische Camera

Of u nu een gebouw inspecteur, huis inspecteur, elektricien, energie accountant, HVAC, isolator  of Windows Installer bent, de Fluke Thermal Imaging Scanner is de perfecte tool om u te helpen verborgen constructie van gebouwen te identificeren. Het binnendringen van vocht of energieverlies/ontbrekende isolatie en vele fundamentele elektrische aansluiting en load problemen. Nu Fluke kwaliteit, duurzaamheid en prestaties zijn verkrijgbaar in een warmtebeeldcamera ontworpen voor de prijsbewuste gebouw professional. De Fluke TiS Thermal Imaging Scanner is de best presterende thermografische camera in zijn prijsklasse.

Met de Fluke TIS scant u snel grote oppervlakken simpel door de camera aan te zetten en te richten. De fixed focus instelling van de infra rood lens levert kwaliteitsbeelden in hoge resolutie van 120*90 pxels. Met de handige  exclusieve IR-Fusion®-combinatiemodus en het combineren van beeld layers brengt u belangrijke belangrijke details in beeld die duiden op potentiële problemen. Op de grote 3,5 inch, 320x240 zijn alle beelden terug te zien en scherp in beeld. Door het slimme batterij systeem waarbij de lithium-ion batterij bestaat uit 5 afzonderlijke elementen kunt u langdurig metingen verrichten. Gegevens slaat u op via een 4 Gb micro SD kaart.

 

Warmtbeeldcamera vloerverwarming, huren Metesco Nederland
huur uw thermografische camera via Metesco Nederland
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Bestand tegen een val van 2 meter
  • Voorzien van Fixed focus scherpstelling
  • Resolutie 120 x 120 pixels
  • 3,7 '' Display
  • Compact en licht van gewicht
  • Snel inzetbaar en betaalbaar
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.