078 651 11 17

Container Weegbalken, verplaatsbare Weegbrug

 

Container weegbrug huren?

Wegen van containers op elke locatie. Uw verplaatsbare weegbrug in uw servicebus en tot 40 ton belastbaar. Het Metforce container weegsysteem biedt u het ideale vertrekpunt op snel op iedere locatie te kunnen wegen. Geschikt voor indicatieve wegingen of met optioneel certificaat geschikt voor weegdoeleinden met handelsdoelmerk. 

Beide weegbalken van het verplaatsbare containerweegsysteem zijn voorzien van een groot display wat vanaf grote afstand leesbaar is. Ook draadloos wegen met een hand uitleesunit is mogelijk en biedt het ideale vertrekpunt om op elke locatie te wegen. De weegbalken zijn voorzien van containerpockets en maakt het mogelijk om de container snel en gemakkelijk te positioneren. Ook kunt u eerst een flatbad container plaatsen op de weegbalken, tarreren naar "0" en daarop uw lasten positioneren. De Metforce weekbalken kunnen ook aan uw specifieke toepassing worden aangepast. Of u twistlocht centers op de balken wilt hebben of een rack gemonteerd. Metesco is flexibel en levert wat u wenst.

Weegbalken zonder netvoeding bruikbaar.

Met de batterijversie met standaard Makita batterijen tesamen met draadloze overdracht van gegevens naar uw pc, printer of extern display, alles kan en is mogelijk.

Weegbrug Conform Schepenbesluit & SOLAS verdrag.

Geschikt voor wegingen conform SOLAS en internationale normen. Met conformiteitsdocument zodat herleidbaarheid ten alle tijden is gegarandeerd, ook internationaal. de container weegbalken zijn stabiel, licht van gewicht maar uiterst stabiel. Met een geringe bouwhoogte verkrijgt u met deze weehbalken de beschikking over een weegschaal voor containers, zware machines en nog veel meer. Bel Metesco voor informatie of huren?

Voor liften en of lossen bieden wij containerhefsysteem wat kan wegen en heffen. Metesco is parner van Bison Jacks

solas, weegsysteem, portable
weegbalken, contanerswegen, containers, twistlock wegen
solas, EU klasse IV, kalibratie, huren, verhuur
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Verplaatsbare container weegbrug
  • 20.000 kg per weegbalk totaal 40 ton
  • Verplaatsbaar, licht van gewicht
  • compact, lage bouwhoogte
  • Heftruck pockets voor snel verplaatsen
  • Radio uitlezing optioneel
  • Stroomvoorziening: 240V; verwisselbare Makita-batterij
  • Gekalibreerd geleverd met een uitgebreide gebruiksaanwijzing
  • Optioneel: testcertificaat en keuring voor weegdoeleinden
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.