078 651 11 17

Container Weegsysteem - Solas proof

Strainstal CWS™ portable container weegsysteem vlg Solas richtlijn.

Draagbaar weeg systeem voor het wegen van containers, geschikt voor weging volgens Solas wet- en regelgeving. Huur of koop uw weegsysteem voor Solaswegingen bij Metesco Nederland.

CWS™ Portable weegsysteem van Strainstall is het lichtgewicht en flexibel inzetbare container weegsysteem voor uw VGM en COG metingen. Eenvoudig in gebruik en snel verkrijgbaar via Metesco Nederland.

Het systeem is specifiek ontworpen voor het mobiel wegen van containers volgens de nieuwe SOLAS-regelgeving. Per 1 Juli 2016 kunnen bedrijven er niet meer omheen; Elke te verschepen container dient te zijn gewogen en de bijbehorende data moet snel en overzichtelijk beschikbaar zijn voor alle vervoerders en verladers. Deze moeten de data overleggen aan de terminals/rederijen via welke de containers worden verscheept. Met deze gegevens kan men tijdig inhaken op een juiste belading van het schip.

De meetgegevens van de 4 draagbare weegunits worden via Bluetooth verbinding doorgegeven naar uw Android toestel en afzonderliijk weergegeven. De containergegevens samen met de weeglocatie wordt opgeslagen en direct verwerkt en verzonden naar de geselecteerde ontvanger via e-mail. Het systeem is tot op ±20 kg nauwkeurig en weergave resolutie is 10 kg.

Het Strainstall container weegsysteem is verkrijgbaar in Nederland via Metesco Nederland. Binnenkort ook beschikbaar voor verhuur. Huren is betaalbaar en maakt snelle inzetbaarheid mogelijk.

Bel voor meer informatie met Metesco. Metesco is Partner van Strainstall en verkoopt Strainstall producten in Nederland.

container weegsysteem
Solas container weegsysteem
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Mopbiel wegen containers tot 60 ton
  • Compact en licht in gewicht
  • Makkelijk plaatsbaar
  • Nauwkeurigheid ±20kg, Resolutie 10kg
  • Solas Proof - Verified Gross Mass (VGM)
  • 4 sets loadcell + vijzel - totaal 48kg
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.