078 651 11 17

Container Weegbalken verplaatsbare Weegbrug

Portable wegen van containers op elke locatie. Uw draagbare weegbrug in uw servicebus tot 40 ton totaal. Het Metforce weegsysteem biedt u het ideale vertrekpunt op snel op iedere locatie te kunnen wegen. Geschikt voor indicatieve wegingen of met certificaat voor weegdoeleinden met handelsdoelmerk. 

Beide weegbalken van het verplaatsbare weegsysteem zijn voorzien van een groot display wat vanaf grote afstand leesbaar is. Ook draadloos wegen met een hand uitleesunit is mogelijk en biedt het ideale vertrekpunt om op elke locatie te wegen. De weegschaal heeft brede draagbalken en maakt het mogelijk om de container gemakkelijk te positioneren. Ook kunt u eerst een flatbad container plaatsen en daarop uw lasten positioneren. De Metforce balken kunnen ook aan uw specifieke toepassing worden aangepast. Of u twistlocht centers op de balken wilt hebben of een rack gemonteerd. Metesco is flexibel en levert wat u wenst.

Met de batterijversie met standaard Makita batterijen tesamen met draadloze overdracht van gegevens naar uw pc, printer of extern display, alles kan en is mogelijk.

Het container weegsysteem is uiterst stabiel en voldoet aan de eisen van richtlijn 2014 / 31 / EU klasse IV. Door deze classificatie is het geschikt om gewicht van containers conform SOLAS te bepalen. Wel adviseren wij u om discussies te voorkomen met transporteurs of vervoerders te kiezen voor een optie met de certificaat.

Met een uiterst geringe bouwhoogte verkrijgt u met deze huurweegschaal snel een weegsysteem voor containers of zware machines en nog veel meer. Bel Metesco voor informatie of huren?

solas, weegsysteem, portable
weegbalken, contanerswegen, containers, twistlock wegen
solas, EU klasse IV, kalibratie, huren, verhuur
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Draagbare weegbrug
  • 20.000 kg per weegbalk totaal 40 ton
  • Verplaatsbaar, licht van gewicht
  • compact, lage bouwhoogte
  • Heftruck pockets voor snel verplaatsen
  • Radio uitlezing optieoneel
  • Stroomvoorziening: 240V; verwisselbare Makita-batterij
  • Gekalibreerd geleverd met een uitgebreide gebruiksaanwijzing
  • Optioneel: testcertificaat en keuring voor weegdoeleinden
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.