078 651 11 17

Atex Explosieveilige testklok huren 120 ton

Algemeen
Strainstall ATEX Load-link met een capaciteit tot 120 ton. Deze digitale ATEX cranescale wordt geleverd inclusief radiografische uitleesunit met een bereik tot 350 meter en 2 HMB sluitingen. De nauwkeurigheid is <± 0,25% full scale.

Atex
Deze variant is gecertificeerd voor gebruik in Atex zone 1. Hierdoor is hij geschikt voor gebruik in vrijwel iedere omgeving. Typische toepassing in de offshore & marine.

Smartload
De trekklokken van Strainstall zijn voorzien van een smartload unit, wat onder andere betekent dat er meerdere loadcells op hetzelfde display kunnen worden weergegeven. Het (optionele) loggen gebeurt op de smartload module in het instrument, waardoor er nooit sprake is van te weinig geheugen in de display. Ook niet bij koppeling van meerdere krachtopnemers aan dezelfde display.

Body
Deze kraanwegers worden vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en zijn voorzien van afgeronde randen bij de hijsgaten. Hiermee worden eventuele negatieve gevolgen van optredende torsie uitgesloten.

Verder is per september 2018 de body aangepast, om nog meer gewichtsbesparing te realiseren.

Certificaten
Wij leveren deze loadcell vanzelfsprekend inclusief kalibratie certificaat en atex certificaat.

Metesco kan als distributeur van Strainstall deze instrumenten aanbieden voor zowel verkoop als verhuur. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Atex loadcell huren bij Metesco Nederland
huur uw kraanweger, 120 ton, atex zone 1
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Nauwkeurige kraanweger 120 ton
  • Gecertificeerd voor Atex zone 1
  • Nauwkeurigheid 0,25% full scale
  • Inclusief draadloze uitleesunit en software
  • Geleverd als set inclusief sluitingen
  • Uitgeroepen tot beste loadcell 2016!
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.