078 651 11 17

Digitale testklok 12.5 ton - LLX1

Testklok met capaciteit tot 12,5 ton met radiografische handuitleesunit met weergave in kN. Remote display met hoge resolutie en weergave in verschillende eenheden. De meters worden geleverd met handleiding en in een Peli Flightcase.

Dit specifieke instrument is geschikt voor toepassing met een maximale last van 12.500 kg , maar voor zwaardere toepassing kunnen wij varianten tot 250.000 kg aanbieden.

Beschermingsgraad IP 65. Grote keuze in capaciteit tussen 250 kg en 250 ton (verdeeld over verschillende varianten). De nauwkeurigheid van dit type testklok is ±0.2% full scale. Wij hebben vanzelfsprekend ook sluitingen welke kunnen worden meegeleverd, mits benodigd bij de klant.

Dynafor LLX1 testklokken zijn nauwkeurige precisie meetinstrumenten die met zorg dienen te worden behandeld. De klok zelf is voorzien van een LCD scherm, maar voor de veiligheid wordt dus ook een remote display meegeleverd. Zo hoeft u niet onder de trekklok te gaan staan, om de meetwaarden af te lezen.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Digitale testklok 12.5 ton - LLX1
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Lichte, handelbare testklok tot 12,5 ton
  • Compacte afmetingen, hoge capaciteit
  • Eenvoudige bediening via radio verbinding
  • Inclusief Harp Moerbout sluitingen geleverd
  • Compleet met testcertificaat
  • Meetnauwkeurigheid ± 0.2%
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.