078 651 11 17

Strainstall Kraanweger - 12.5 ton

 

Digitale Kraanweger voor verhuur 12,5 ton

Scotload loadlink is een robuuste digitale kraanweger met capaciteit van 12.5 ton. Dit type kraanweger wordt altijd geleverd inclusief draadloze uitleesunit met een bereik tot 350 meter afstand en 2 HMB sluitingen. De nauwkeurigheid bedraagt ± 0,25% full scale.

De kraanwegers van James Fischer Strainstall kraanwegers zijn voorzien van een smartload RF-module, wat betekent dat er meerdere kraanwegers tegelijk op een en hetzelfde display kunnen worden weergegeven. Het (optionele) loggen gebeurt op het instrument zelf, hierdoor is er nooit sprake van te weinig geheugen op de uitleesunit. Data kan worden uitgelezen via een USB connectie.

Licht en gemakkelijk draagbaar.

Deze testklokken worden geproduceerd uit hoogwaardig aluminium en zijn voorzien van afgeronde randen bij de hijsgaten. Zo worden eventuele negatieve gevolgen van torsie en dus uitleesfouten geminimaliseerd.

Wij leveren onze Strainstall instrumenten vanzelfsprekend inclusief kalibratierapport.

Metesco Nederland BV kan als distributeur van Strainstall James Fischer deze kraanwegers aanbieden voor zowel verkoop als verhuur. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden!

 

Digitale kraanwegers zijn door hun compacte bouwafmetingen ideaal voor het meten of wegen van lasten onder de haak. Kraanwegers worden altijd geleverd inclusief radiografische afstandsbediening met afleesvenster. Optioneel bestaat er een mogelijkheid voor datalogging en opslag van meetgegevens op een pc. De meetnauwkeurigheid is 0,1% Full-scale.

 

Strainstall Kraanweger - 12.5 ton
Strainstall Kraanweger - 12.5 ton
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Nauwkeurige kraanweger 12.5 ton
  • Tot 350 meter draadloze verbinding
  • Nauwkeurigheid 0,25% full scale
  • Inclusief draadloze uitleesunit
  • Geleverd als set inclusief sluitingen
  • Uitgeroepen tot beste loadcell 2016!
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.