078 651 11 17

Strainstall Kraanweger - 12.5 ton

Deze Scotload loadlink is een kraanweger met een weegcapaciteit tot 12.5 ton. Dit type loadcell wordt altijd geleverd inclusief draadloze uitleesunit met een bereik tot 350 meter en 2 sluitingen. De nauwkeurigheid is ± 0,25% full scale.

De kraanwegers van Strainstall zijn voorzien van een smartload module, wat betekent dat er meerdere loadcells op hetzelfde display kunnen worden weergegeven. Het (optionele) loggen gebeurt op het instrument zelf, hierdoor is er nooit sprake van te weinig geheugen op de uitleesunit. Ook niet bij koppeling van meerdere krachtopnemers aan dezelfde display.

Deze testklokken worden geproduceerd uit hoogwaardig aluminium en zijn voorzien van afgeronde randen bij de hijsgaten. Zo worden eventuele negatieve gevolgen van torsie uitgesloten.

Wij leveren onze instrument vanzelfsprekend inclusief kalibratie certificaat.

Metesco kan als distributeur van Strainstall deze instrumenten aanbieden voor zowel verkoop als verhuur. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Strainstall Kraanweger - 12.5 ton
Strainstall Kraanweger - 12.5 ton
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Nauwkeurige kraanweger 12.5 ton
  • Tot 350 meter draadloze verbinding
  • Nauwkeurigheid 0,25% full scale
  • Inclusief draadloze uitleesunit
  • Geleverd als set inclusief sluitingen
  • Uitgeroepen tot beste loadcell 2016!
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.