078 651 11 17

Digitale Radiografische testklok 12.5 ton - LLX1

 

Wegen onder de haak van hangende lasten of voor het testen van apparatuur, meten van kracht. De Tractel trekkrachtmeters zijn daar bij uitstek geschikt voor. Nauwkeurig, robuust en betrouwbaar. Wij verhuren deze uit voorraad. 1 stuks, 5 stuks, u belt en wij leveren op moderne wijze via UPS door het hele land.

 

Tractel is marktleider en absoluut aan de top met de Tractel LLXh digitale trekkrachtmeters. Uiterst nauwkeurig, compact en snel leverbaar voor verhuur biedt Metesco vanuit haar verhuurprogramma altijd de oplossing voor uw situatie.Echte kwaliteit bewijst zichzelf en komt bijvoorbeeld tot uiting door de hoge nauwkeurigheid en stalen bussen in de ogen van de klok en de mogelijkheid om de klok uit te kunnen zetten zonder batterijen te hoeven verwijderen. De hand-held display laat u meerdere klokken in de omgeving zien en kan eventueel worden aangesloten op een printer of PC voor dataloggen.

 

De Digitale Tractel LLXH weegunsters met radiografische digitale uitlezing zijn de uitkomst als u op afstand wilt blijven buiten bereik van de hef- & hijs werkzaamheden om van daaruit de meetinstrumenten uit te lezen. Metesco Nederland is distributeur van Tractel in Nederland en voert ook kalibraties aan de instrumenten uit. Daarvoor beschikken wij over laboratorium trekbanken met een referentie nauwkeurigheid van 0,5% van de afgelezen waarde. Dit is noodzakelijk om de nauwkeurige Tractel klok met een factor 10 hogere nauwkeurigheid te kunnen vergelijken. De meest kalibraties uitgevoerd in Nederland vinden plaats met een nauwkeurigheid gelijk of hoger dan 1% van de maximum capaciteit. NMI kalibreert voor Metesco haar Universele trek/testbanken en zijn dan herleidbaar daarnaar en dat eea wordt uitgevoerd volgens de RVA (raad voor accreditatie) procedures.

 

 

 

Wij leveren weegunsters met het navolgende bereik:

 

Testklok meetbereik: max. 5,0 ton WLL

 

Testklok meetbereik: max. 10,0 ton WLL

 

Testklok meetbereik: max. 12,50 ton WLL

 

Testklok meetbereik: max. 15,0 ton WLL

 

Testklok meetbereik: max. 20 ton WLL

 

Testklok meetbereik: tot max. 500 ton WLL

 

 

 

Huur gewoon uw weegapparatuur en testmiddelen voor kraanbeproeving bij Metesco om zekerheid te hebben over schone, betrouwbare en nauwkeurige apparatuur. Metesco biedt met ca 600 meetmiddelen het meest brede programma aan verhuur apparatuur in Nederland. Zoekt u testgewichten? Ook “water weight” waterzakken bieden we aan voor verhuur net als verzorgen van center of gravity metingen in 3 dimensies, dus niet alleen in het horizontale vlak.

 

COG metingen verrichten aan boord van schepen, aan skids, booreiland modules, u belt wij verzorgen.

 

Metesco staat voor Meten Testen Controleren. Wij zijn dus alleen specialist op gebied van meten, dus ter zake kundig hoog opgeleid en als ingenieurs hands-on en wetende wat we doen.

 

Digitale radiografische loadcellen worden standaard geleverd met een radiografische uitleesunit met weergave in ton of andere eenheden. Bereik van de display tot de meetklok in line of sight is ca. 80 meter. Stadaard leveren we 2 passende HMB greenpin sluitingen meegeleverd.

 

tractel weegunster, kraanweger, testklok
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Lichte, handelbare trekkrachtmeter 12,5 ton WLL
  • Compact, hoge capaciteit
  • Radio uitlezing en bediening
  • Gratis HMB sluitingen die passen.
  • Compleet met naar NMI herleidbaar kalibratierapport
  • Meetnauwkeurigheid ± 0.8%
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.