078 651 11 17

Tractel Digitale Trekklok - LLX1

 

Tractel LLX1 trekklok + radiografische uitlezing.

De Tractel LLX1 is een trekklok met een WLL tot 5 ton, wanneer gewenst ook leverbaar in een 20 tons variant.

Het Tractel LLX1 type beschikt over een digitale grote display op de weegklok zelf en wordt tevens geleverd inclusief draadloze uitleesunit. Hierop kan men de belasting aflezen in ton of kN.

Te huur als complete set.

Deze trekklokken worden geleverd als complete set inclusief bijpassende HMB sluitingen. Ook wordt een recent kalibratie certificaat meegeleverd. De nauwkeurigheid van de weegunster is ± 0.2% van de afgelezen waarde.

Metesco Nederland is verdeler voor Tractel en heeft de beschikking over trekklokken tot 120 ton en compressie loadcells tot 1000 ton. Tevens kunnen wij uw testklokken kalibreren tot 1000 kN naar een herleidbaar NMI cetificaat. Vraagt u vrijblijvend naar de voorwaarden.

Tractel Digitale Trekklok - LLX1
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Robuuste digitale trekklok met draadloze display
  • Helder scherm ook op instrument zelf
  • Capaciteit tot 20 ton
  • Weergave in ton of kN
  • Geleverd als set inclusief HMB sluitingen
  • Nauwkeurigheid ± 0.2% belasting
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.