078 651 11 17

Digitale Kraanweger - Testklok 50 ton

De Tractel LLXh is een dynamometer, ook wel testklok of kraanweger genoemd, voor het wegen van lasten in magazijnen, halfproducten en meten van kracht. Deze loadcell wordt ook vaak toegepast op schepen.

Het instrument wordt standaard geleverd met een radiografische uitleesunit met weergave in ton. Het bereik van de display naar de meetklok is ca. 80 meter. Ook worden er standaard 2 greenpin sluitingen meegeleverd, zodat de gebruiker direct na ontvangst kan starten met de meting.

De LLXh heeft een nauwkeurigheid van ± 0.2% van de gemeten waarde. (ISO 376. 21°C)

Metesco heeft een grote voorraad kraanwegers beschikbaar en kan tot 120 ton uit voorraad leveren. Ook hebben wij de beschikking over Atex varianten (zone 1).

Digitale Kraanweger - Testklok 50 ton
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Compact en licht van gewicht
  • Digitale display op klok
  • Digitale display via radio uitleesunit
  • Uitlezing radio verbinding
  • Nauwkeurigheid ±0.2%
  • Geleverd inclusief sluitingen
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.