078 651 11 17

Tractel testklok 15 ton - LLXh

De LLXh is een betrouwbare testklok van Tractel met een nauwkeurigheid van ± 0.2% van afgelezen waarde. 

Deze zware testklok wordt geleverd voor verhuur inclusief Greenpin HMB sluitingen voor snel, eenvoudig en nauwkeurig wegen of testen van hangende lasten en voor het vaststellen van bijvoorbeeld trekkracht. Deze testklokken zijn uitermate geschikt voor het bepalen van belasting onder een kraanhaak, of testen van de draadspanning op een tuidraad of bij testen van hijsmiddelen in combinatie met bvb een waterzak. 

Deze testklokken vinden hun toepassing in transport, organisaties op het gebied van controle en veiligheid, wegen en testen. Als testklok bij het testen van kranen of hijs-voorzieningen.

Verhuurd als complete set met 2 sluitingen, een radiografische uitleesunit en een recent kalibratie certificaat.

Tractel testklok 15 ton - LLXh
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Compacte en lichte trekklok
  • Digitaal LCD en radiografisch display
  • Weergave in ton of kN
  • Geleverd inclusief sluitingen
  • Nauwkeurigheid ± 0.2% readout
  • Geleverd met certificaat
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.