078 651 11 17

Tractel Digitale Trekklok - LLX1

Deze LLX1 is een trekklok met een capaciteit tot 5 ton, wanneer gewenst ook leverbaar in een 20 tons variant.

Deze variant heeft een display op het instrument zelf en wordt daarbij geleverd inclusief draadloze uitleesunit. Hierop kan men de belasting aflezen in ton of kN.

Deze trekklokken worden geleverd als complete set inclusief bijpassende sluitingen. Ook wordt een recent kalibratie certificaat meegeleverd. De nauwkeurigheid is ± 0.2% van de afgelezen waarde.

Metesco heeft de beschikking over trekklokken tot 120 ton en compressie loadcells tot 1000 ton. Vraagt u vrijblijvend naar de voorwaarden.

Tractel Digitale Trekklok - LLX1
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Robuuste trekklok met draadloze display
  • Helder scherm ook op instrument zelf
  • Capaciteit tot 5 ton, verkrijgbaar tot 20 ton
  • Weergave in ton of kN
  • Geleverd als set inclusief sluitingen
  • Nauwkeurigheid ± 0.2% belasting
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.