078 651 11 17

Drukdoos Loadcell 100 ton

Drukdoos 1000 kN huren?

Onze loadcellen worden vooral gebruikt bij het meten van oplegreacties bij bruggen, zwaartepuntligging van off-shore modules of het monitoren van krachten in zijn algemeenheid. Ook verhuren wij verplaatsings opnemers, datalog mogelijkheid of zelfs gelijktijdig waarden printen op een compacte printer. Onze loadcellen zijn te gebruiken als combinaties met meerdere loadcellen en capaciteiten op bijvoorbeeld een enkele display.

De drukdozen kunnen worden geleverd met datarecorder voor uitlezing, een afzonderlijke uitleesunit of via kabels met meerdere loadcells in een netwerk of via bluetooth onderling naar een centraal punt. Gegevens kunnen ook op een pc worden afgelezen en geregistreerd. Standaard uitleesunit kan 3 stuks loadcells tegelijk uitlezen

Ook leveren wij  loadcellen voor verkoop en verrichten wij assistentie bij het meten on site op uw project. Onze  krachtopnemers vinden hun toepassing vooral in de offshore en zware heftechniek.

drukdoos 100 kN huren met certificaat herleidbaar naar NMI Delft
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Capaciteit tot 100 ton SWL
  • Met digitale display geleverd
  • Optioneel gegevens printen
  • Uitlezing in ton of kN
  • Optionele bluetooth verbinding
  • Ook leverbaar in 500 ton variant
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.