078 651 11 17

Holle Loadcell tot 300 ton

Holle drukdozen heeft Metesco beschikbaar in een capaciteit van 100 kg tot en met 500.000 kg. Loadcells worden ingezet voor meten van kracht op damwanden, damwandkuipen of achter voorspanankers in de bouw. Door de mechnische constructie kan de voorspanning niet verlopen agv compressie van de loadcell.

Standaard levert Metesco deze loadcells met een bekabeld display met weergave in kN. Ook de combinatie van drukdoos met een recorder en/of printer is mogelijk waardoor registratie van gegevens in Excel of ander programma mogelijk is. Tot tientallen sensoren kunnen gelijktijdig worden geregistreerd op 1 enkele display of pc.

Daarnaast kunnen wij u ook bij uw metingen assisteren of uw eigen loadcells voor u kalibreren.

Holle Loadcell tot 300 ton
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Uiterst compacte bouwhoogte <60 mm
  • Digitale display of datalogger
  • Grote asdoorlaat
  • Optioneel data loggen mogelijk
  • 1 display voor max. 10 loadcells
  • Optioneel bluetooth verbinding
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.