078 651 11 17

Loadcell compressie - 20 Ton

Loadcellen, ook wel drukdozen worden ingezet bij wegen, testen en meten.  Onze loadcellen worden vaak ingezet voor meten van oplegkrachten of bvb voor meten van de belasting op de centerpannen van betonnen bekistingen. Ook worden onze loadcells ingezet voor meten van boutspanningen of in combinatie met een onder en bovenzadel als loadcell voor gebruik bovenop een hydraulische vijzel.

Metesco Nederland kan loadcells leveren tot een belastingscapaciteit tot 800 ton en in special custom made uitvoeringen tot 1500 ton. Deze versies zijn ontwikkeld voor wegen van booreilanden en offshoremodeles of voor wegen en monitoren van oplegreacties bij bruggen. Intern hebben wij een COG (zwaartepunt) meetsysteem ontwikkeld wat real time de krachten en ligging van het COG weergeeft bij meten met onze loadcellen. Ook kunnen wij hermetisch gesloten loadcellen leveren voor toepassing onderwater. Deze loacellen worden ingezet bij onder andere onderwaterwerken zoals sluisconstructies of scheepswerven.

Loadcell compressie - 20 Ton
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Compacte bouwhoogte
  • Uitleesunit weergave in kN
  • Printer optioneel leverbaar
  • Lage bouwhoogte
  • Kantelzadels meegeleverd
  • Geleverd als set in Flight Case
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.