078 651 11 17

Loadcell met meetversterker

Metesco Nederland verhuurt loadcells van lichte tot zéér zware capaciteit tot 700 ton. Weeg- of drukdozen van Metesco worden ingezet bij het meten van lasten of bij bepalen van oplegreacties of krachten bij bruggen, bij het bepalen van de zwaartepuntligging van off-shore modules.

Metesco instrumenten kunnen optioneel langere tijd gegevens opslaan en schrijven naar een Excel tabel. Desgewenst kunt u ook verplaatsings opnemers huren, dataloggers of windsnelheids- en richting sensoren voor een veilig en gecontroleerd verplaatsen van uw lasten. De meest eenvoudige drukdozen worden geleverd met handuitleesunit. Optioneel zijn printers en pc's te huren voor gegevensopslag gedurende langere tijd.

Doordat onze loadcellen modulair als systeem zijn te gebruiken kunt u ook combinaties van loadcell capaciteit uitlezen op bijvoorbeeld een enkele display. Ook leveren wij meetcellen en weegcellen voor verkoop en verrichten wij assistentie bij het meten on site op uw project. Onze krachtopnemers vinden hun toepassing vooral in de offshore en zware heftechniek of bij het meten van de voorspankracht in damwandconstructies.

De loadcellen kunnen worden geleverd met datarecorder als uitlezing, een afzonderlijke uitleesunit of via kabels met meerdere loadcells in een netwerk of via bluetooth onderling verbonden. Gegevens kunnen ook op een pc worden afgelezen en geregistreerd. Standaard uitleesunit kan 3 stuks loadcells tegelijk uitlezen.

Loadcell met meetversterker
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Loadcellen met lage opbouwhoogte
  • Uitlezing kN of ton
  • Dataloggen of printen
  • Radiografische verbinding
  • Eenvoudig te plaatsen
  • leverbaar in 0,5 tot 500 tons uitvoering
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.