078 651 11 17

Weegset 100 ton - Zwaartepunt weging

Metesco heeft de beschikking overeen grote verscheidenheid aan weegcellen of drukdozen voor het bepalen van kracht en gewicht. Specifiek voor het bepalen van het zwaartepunt van constructies (Centre of gravity genoemd..) zijn er complete weegsets samengesteld.

Een Metesco weegset voor het bepalen van het zwaartepunt (COG) bestaat uit bekabelde loadcells (meestal 3 of 4) en bijbehorende displays met realtime weergave in kN. Ook wordt er een laptop meegeleverd waarop direct het zwaartepunt kan worden afgelezen.

Optioneel kunnen wij een passend vijzelpakket mee aanbieden, alsook de mogelijkheid tot het laten uitvoeren van de weging door Metesco.

Dit specifieke pakket is inclusief weegcellen met een capaciteit van 25 ton per loadcell, uiteraard allen geleverd inclusief recent kalibratiecertificaat.

Heeft u een hogere capaciteit nodig? Wij hebben dezelfde sets ook met 4 x 100 tons weegcel en 4 x 500 tons weegcel.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Weegset 100 ton - Zwaartepunt weging
Weegset 100 ton - Zwaartepunt weging
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Weegcels voor zwaartepuntbepaling
  • Centre of gravity system 100 ton
  • Geleverd als complete set met laptop
  • Optioneel vijzelset meegeleverd
  • Betrouwbaar systeem - bekabeld
  • Altijd geleverd incl. recent certificaat
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.