078 651 11 17

S-Type Loadcell - 5 ton

Deze medium capaciteit S-type loadcell worden standaard geleverd met een maximale meetcapaciteit tot 5 ton. 

Dit type krachtopnemer heeft de mogelijkheid om zowel trek- als drukkracht op te nemen en dit realtime weer te geven op de meegeleverde display. De display wordt gekoppeld met 5 meter kabel en verzorgt een realtime weergave in kN.

Optioneel kan Metesco een datalogger meeleveren, om alle meetwaarden vast te leggen voor rapportage achteraf. U krijgt dan een excel bestand met de meetwaarden kracht versus tijd. Optioneel kunnen andere sensoren, zoals verplaatsing of temperatuur sensoren ook worden gekoppeld.

Voor dit type levert Metesco standaard oogbouten mee.

S-Type Loadcell - 5 ton
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Medium capaciteit S-type loadcell
  • Trekkracht & Drukkracht opnemer
  • Geleverd met bekabelde display
  • Realtime weergave in kN
  • Nauwkeurigheid ± 0.5%
  • Opties als oogbouten en datalogger
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.