078 651 11 17

Almemo 2450-1 - Universele display

Met meer dan 35 meetbereiken is deze meet- en uitleesunit ideaal voor verrichten van metingen in elke industrietak. Met los te leveren kant-en-klare sensoren voorzien van universele ingangsconnector meet u temperatuur, relatieve vochtigheid, spanning dc, puls, debiet, en nog veel meer. Leverbaar met 1 ingangen, uitgangen en pc aansluiting.

Almemo staat voor een universeel meetinstrument wat geschikt is voor meten van sensoren voorzien van speciale ingangen voor de meter. Middels dit systeem is de meter in staat de sensor te herkennen waardoor het systeem multifunctioneel toegepast kan worden voor vrijwel ieder type sensor. De meter herkent bij aansluiten van een sensor om welk type sensor het gaat. Er is geen instelling vereist op het instrument.

Metesco levert dit instrument voor zowel huur als koop, maar het instrument wordt inmiddels uitgefaseerd. Een opvolger als display is de 2490-2 een goede optie, wanneer u meer kanalen nodig heeft of de data uitgebreid wilt loggen, raden wij de 2590-4AS of 710 van Almemo aan. 

Wilt u een datalogger huren? Of wilt u een datalogger kopen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!

Almemo 2450, ahlborn metesco
Huur uw almemo instrument bij Metesco Nederland
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Universeel meetinstrument van Almemo
  • Tot 35 meetbereiken
  • Grote toetsen voor bediening
  • Geschikt voor vrijwel alle Almemo Stekkers
  • 10 metingen per seconde
  • PC ingang en uitgang
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.