078 651 11 17

Ahlborn Almemo 2690-8 Datalogger

 

Datalogger van Ahlborn Almemo 2690-8 kopen?

Alborn Almemo 2690-8 dataloggers met 5 ingangen kunnen tot 100 metingen per seconde data gegevens loggen. Een Almemo ingang is op te splitsen in 4 separate ingangen waarmee bvb relatieve vochtigheid of bvb het dauwpunt kunnen worden bepaald.

Met de grote grafische display met 16 lijnen is een duidelijk overzicht te verkrijgen van de actuele waarden in getallen of bvb als diagram. De meters beschikken over meerdere configuraties met 5 galvanisch gescheiden ingangen, optionele geheugenuitbreiding met SD geheugen, pc aansluiting en optionele pc aansluioting maakt dit moderne schrijvende meter.

Almemo staat voor een universeel meetinstrument wat geschikt is voor meten van sensoren voorzien van speciale IEEE 1451.4 ingangen. Middels dit systeem is de meter in staat automatisch de kenmerken van de sensor te herkennen waardoor het systeem door iedereen kan worden gebruikt. De meter herkent bij aansluiten van de stekker een sensor en geeft aan om welk type sensor het gaat. Er zijn geen instelling of aansluitacties vereist op het instrument.

Metesco verhuurt en verkoopt de 2690-8 datalogger. Vraagt u vrijblijvend naar de voorwaarden.

Universele almemo datalogger kopen
Almemo 2690-8
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • 5 universele meetingangen
  • 100 metingen per seconde
  • Optioneel uitbreidbaar naar 400 m/s
  • Duidelijke grafisch display
  • Meer kanalen gelijktijdig weergeven
  • Datalog functie voor 200.000 meetwaarden
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.