078 651 11 17

Almemo 2890-9 - 9 kanaals logger

Ahlborn Almemo

Almemo meters zoals de 2890-9 zijn portable en vreed inzetbaar. Het betreft iets meer complexe dataloggers geschikt voor industriële toepassing. Dit systeem maakt het mogelijk meerdere eenheden van analoge signalen gelijktijdig te meten en op te slaan.

De basisunit waarop via almemo stekkers thermokoppels, pt100, pt1000 klimaatvoelers, druk- of drukverschilsensoren worden aangesloten is universeel. Door de universele aansluitmogelijkheden via de optionele TEDS inputmodules kunt u zonder enige training snel aan de slag. Het compacte en draagbare systeem is leverbaar met verschillende ingangen en uitgangen.

Deze unit is voorzien van 9 primaire aansluitingen. Tevens kunnen meerdere meters in een netwerk worden gekoppeld. Bruikbaar voor thermokoppels, PT100 elementen, spanning en stroom ingangen, puls of toeren en nog veel meer, vraag naar wat mogelijk is!

Almemo staat voor een universeelmeter met brede toepassing. Middels dit TEDS systeem is de meter in staat de sensor te herkennen waardoor het systeem multifunctioneel toegepast kan worden voor vrijwel ieder type sensor. De meter herkent bij aansluiten van een sensor om welk type sensor het gaat. Er zijn geen instellingen vereist op het instrument, simpelweg aansluiten, meter aanzetten en het werkt.

Geleverd als set met netvoeding. Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Almemo 2890 huren bij Metesco, 9 kanaals datalogger
ahlborn almemo datalogger verkrijgbaar bij Metesco
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Ahlborn Almemo Universele meter
  • 9 Almemo ingangen
  • Intern geheugen 100.000 meetwaarden
  • 2 in-uit kanaalaansluitingen
  • Snelheid tot 400 metingen / seconde
  • Optioneel pc aansluiting
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.